Pagina curentaLinks

Links


Gatitul nu este o pasine pentru mine, nu este nici macar un mic hobby. As prefera sa fac multe alte lucruri in locul bucataritului. Dar, in timp, am inteles tot mai mult cat de important este ce punem pe masa, ce introducem in organismul nostru, ce mancam si cum mancam.

Nu traim ca sa mancam, insa trebuie sa mancam in asa fel incat sa traim sanatos.

Chiar daca nu tinem o dieta anume, chiar daca nu alegem un stil de viata vegetarian sau vegan, faptul ca mancam mancare gatita in casa, din ingrediente naturale, fara conservanti, coloranti  ... multe E-uri, este un mare bine pe care ni-l facem noua si familiilor noastre.

Si, tocmai pentru ca uneori mi-e greu sa stau in bucatarie, am decis sa-mi fac munca mai usoara, mai placuta... adica s-o impartasesc cu voi prin acest site. Daca nu iti place in mod deosebit sa faci ceea ce stii ca e bine sa faci, este intelept sa gasesti ceva care sa te motiveze. Pentru mine, multumirea pe care o primesc de la familie, alaturi de exprimarea prin acest site, reprezinta acel ceva.

Sper sa va fiu de folos. M-as bucura sa stiu ca framantarile mele, cautarile mele si reusitele in acest domeniu va ajuta cat de cat.

Sa aveti parte de mese mai putin copioase si mai mult sanatoase! Si, sa nu uitati sa gatiti cu dragoste (chiar daca pasiunea lipseste!), sa serviti cu arta si sa mancati in pace si liniste sufleteasca, alaturi de cei dragi.

Va multumesc pentru vizitele pe site si pentru comentarii.

Reclame Google

Post new comment

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Syndicate

Syndicate content
Reclame Google